На залиха во главен магацин

Автомобил на акумулатор W166 Mercedes M-Class Black

20,890.00ден

Опис

За деца од 3 до 8 години со максимална тежина од 25 кг.
RC – 2,4 GHz во сите правци.
Предни и задни светла; Тркала – мека EVA синтетичка.
Музички ефекти;
Брзина – брза и бавна. Батерија – 1*12V7Ah.
Мотор – 2 x 390.
Отворање врати.
Со лиценца од Daimler AG.
Големина на производот: 112 x 71 x 59 cm.
Марка: Mercedes
Големина: 112x71x59 см
Големина на пакувањето: 110x61x41 cm
Тежина kg: 17,80
Максимална тежина kg: 25
Возраст: 3 години +
Батерија за полнење: 12V7Ah
Максимална брзина 5 km/h

Може да ви се допаѓа и…