На попуст!
На залиха во главен магацин

Багер Lights & Sounds Construction Power Haulers Excavator – Caterpillar CAT

1,890.00ден

Опис

Турнете го возилото напред за да испушти звуци од моторот и да ги вклучите светлата.
Турнете го возилото назад за да слушнете резервни звуци.
Поместете ја корпата за да слушнете хидраулични звуци.
 
Марка: Caterpillar
Потекло: Велика Британија
 
Соодветно за возраст од 3 години
 
Вклучени батерии 3xAALR03