Нема на залиха

Баланс игра – Фламинго – Janod

1,390.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 3-6 години
Димензии: 26 x 14 x 19 cm
Материјал: Дрво/Wood

Баланс игра од дрво. Направена е од фламинго чиишто крилја можат да се извадат, основа и 10 парчиња со изглед на пилиња.
Можат да ја играат два или повеќе играчи, а целта на играта е да се поставуваат пилињата на крилјата на фламингото без да паднат. Оној кому што ќе му се срушат, ја губи играта.
Обоена е со природни бои на водена основа.