Нема на залиха

Баланс игра со верверичка и лешници – Janod

1,590.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: 18м+
Димензии: 24 x 3.5 x 20 cm
Материјал: Дрво/Wood

Баланс игра направена од дрво обоено со природни бои. Целта на играта е на верверичката да се наместат што е можно повеќе лешници без да паднат. Содржи памучна торбичка за полесно складирање.