На попуст!
Нема на залиха

Баланс велосипед Yin & Yang Black – Byox

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

За деца на возраст од 3-6 години.
Рамката е изработена од природно дрво – бреза.
Премачкано со нетоксични лакови на база на вода.
Удобни рачки со ограничувач.
Материјал на гумите/ големина: • Лагери 6001ZZ • Метални шпици • Специјални полни гумени тркала што не се надувуваат 30 цм.
Додатоци : Заоблен управувач со ограничено вртење
Предна корпа за додатоци
Вклучено меко PU седиште кое се прилагодува по висина.