На попуст!
На залиха во главен магацин

Баланс Wood Freestyle – Pilsan

3,190.00ден

Опис

Соодветен за возраст од 24 + месеци
Максимална носивост 30 кг
Висината на седиштето може да се прилагоди на 3 нивоа
Лесен и издржлив
Лесно е да се монтира
Ги зајакнува мускулите на нозете, моторните вештини и способноста за координација
Благодарение на тоа што нема педали, го подобрува чувството за рамнотежа, ја зголемува самодовербата кај детето нудејќи му слобода да дејствува под своја контрола.
Тоа е пријатна игра за дружење, овозможува активности со семејството и пријателите.
Тркалата Ева спречуваат лизгање, обезбедуваат тивко и непречено возење
Произведени со употреба на суровини погодни за здравјето на децата