На залиха во главен магацин

Пикник маса со 2 клупи Unicorn – Dolu

2,990.00ден

Опис

Пикник маса со 2 клупи – Unicorn

Димензии: (H)43 x(L)77x(W)71 cm

За внатрешна и надворешна употреба