На залиха во главен магацин

Бебешки Лаптоп Жаба – Winfun

1,790.00ден

Опис

Првиот лаптоп за учење на бебето со трепкачки светла
2 начини на игра: учење и режим на музика.
Го запознава детето со броевите (123) и формите.
Забавни звуци, весели мелодии.
Соодветно за деца над 6 месеци.