Нема на залиха

BMW i8 Concept – Black – Chipolino

18,900.00ден

Нема на залиха

SKU: ELKBMWI82WH Категорија

Опис

BMW i8 Concept – Black – Chipolino
Соодветно за возраст од 3 години
Батерија: 2 x 6V 7Ah
Димензии на автомобилот: 127 х 76 х 52 см
Максимална тежина на детето: 30 кг
Максимална брзина: 2.5-5 км/ч
Две брзини на движење
Далечинско управување
MP3 функција и регулација на звук.