Нема на залиха

Автомобил на акумулатор Bmw i8

15,990.00ден

Нема на залиха

Опис

• Наменет за возраст од 3 до 7 години
• Максимална издрливост до 30 кг
• Батерија 6V7AH
• Мотор 1
• Брзина 3 км/ч
• Време на користење 1-2 часа
• Амортизација
• Со светло и музика
• МР3 функција