На залиха во главен магацин

Чаша Пластична 200мл 6м+ Training Cup Тиркиз – Chicco

540.00ден

Опис

Идеална за охрабрување на развојот на различни способности за пиење.

200мл 0% БПА*
* Во согласност со тековната легислатива во сила

ЗОШТО ДА СЕ ИЗБЕРЕ:

Ергономско полу-меко клунче. отпорно на прегризување. Клунчето е обликувано за да ја олесни правилната позиција на усните и да го децентрализира и постави во правилна положба вратот при пиењето.

Ергономски обликувана чаша, со вдлабнатина за врвот на носето и нелизгачки рачки, идеална за развој на моторните способности.

Вентил кој се отстранува за полесен проток: иновативен патент кој ја прави чашата со 2 солуции, како и 100% нетечечка без да се загрози удобноста на бебето за пиење со и без вентил.