Нема на залиха

Четирицикл Rose ATV – Chipolino

Опис

Овој четирицикл е погоден за деца на возраст од 18 месеци и повеќе, со тежина до 25 кг .;
Оваа играчка го стимулира развојот на моторните вештини и координацијата на детето;
Воланот се врти слободно и детето може да направи лесни движења;
Широко седиште;
Удобен потпирач за грб;
Место за складирање на багаж под седиштето;
Забавни мелодии на воланот – потребни му се 2 батерии AA / 1,5V (не е вклучено);
Оваа играчка е произведена во согласност со барањата на европските директиви и стандарди во врска со безбедноста на играчките.
L 60 cm/ W 31 cm/ H 41,5 cm