Нема на залиха

Дигалка – Goki

5,490.00ден

Нема на залиха

Опис

Незаменлив на секое градилиште!

Овој кран од дрво е направен за долготрајна употреба на градилиштето во детската соба. Целосно функционален, со многу детали, се врти за 360 степени, а гумите се со висок квалитет. Има рачки за хоризонтално и вертикално движење на товарот, палета и виљушка за закачување на палетата.

Димензии: 49 x 23.5 x 64 cm