На залиха во главен магацин

Диспанзер за млеко во прав- Chicco

690.00ден

Опис

Иновативна линија од Chicco дизајнирана да го направи поедноставен животот на мајките, од доење до хранење.
Овие контејнери се идеални за чување или носење на храна за бебето дури и кога сте излезени.

– Диспензер за млеко во прав 0+
– Контејнери за храна за бебе 6+
– Термален контејнер за храна за бебе 6+

Лесен транспорт
Може да се поврзат меѓу себе, за полесен транспорт без да ги загубите во вашата ташна.

Систем Лесен Оброк
Сите контејнери се компатибилни меѓу себе, па може да ги употребувате на начин што најмногу ви одговара.

Може да ги чувате во ладилник или замрзнувач и да ги загревате во микробранова печка.
Термалниот контејнер за храна не е наменет за загревање во микробранова печка.

ДИСПЕНЗЕР ЗА МЛЕКО ВО ПРАВ 0+
Составен од: диспензер за млеко и контејнер за 300мл, го прави полесно доењето дури и кога сте излезени. Ви овозможува да носите до 3 дози од млечната формула, па лесно може да го подготвите шишенцето. Со одстранување на преградата, може да го употребувате диспензерот за ужинки и пикник, како и контејнерот од 300мл.