Нема на залиха

Додатоци за КУЈНА за куќичка за кукли – Goki

690.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 4 cm
Материјал: Дрво

Додатоци за печење за куќичка за кукли. Големина на миксерот: L= 4 cm