Нема на залиха

Додатоци за куќичка за кукли – Goki

690.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст: од 3 години
Димензии: 7,5 cm
Материјал: Дрво

Додатоци за кујна за куќичка за кукли. Големина за масата за пеглање: L= 7,5 cm