Нема на залиха

Домино – Sweet Cocoon – Janod

1,650.00ден

Нема на залиха

Опис

Овие 100 дрвени парчиња му овозможуваат на вашето дете да изгради патека исполнета со стапици за убавите домино буфчиња (основа, мост, мелница, знаме, ѕвонче,навој и падина). Оваа дрвена домино игра е идеална за развој на умешност и трпеливост на вашето дете додека се забавувате. Таа е дел од колекцијата Sweet Cocoon, со нежени бои, инспирирана од тековните трендови да ги придружува првите учења на вашето дете!

Димензии: 13 x 13 x 20 cm
Димензии на кутијата: 25 x 20x 8 cm
Возраст: 3 – 8
Материјал: Дрво (медијапан)