Нема на залиха

Допри и препознај ги различните животни – Montessori Headu

1,360.00ден

Нема на залиха

Опис

6 дводелни сложувалки со животни • 6 парчиња за допирање • Мала памучна вреќичка

Како додаток на составувањето на шесте големи дводелни сложувалки, децата можат да ја вежбаат нивната сетилна перцепција пребарувајќи ги парчињата со различни текстури во малата вреќичка. Секое од нив соодветствува со различно животно.

Чувство на допир • Вештина на рацете • Сензорна координација • Први откритија во врска со животните

Димензии: 6,1 x 28,5 x 25,5 cm

Материјал: Картон

Соодветно за возраст од 1 до 4 години

Headu – Италија