Нема на залиха

Дрвен часовник со форми и бои – Ever Earth

1,190.00ден

Нема на залиха

Опис

За возраст од 2 години
Димензии: 23 x 3 x 23 cm
Материјал: Дрво / Wood

Оваа играчка е совршена за на вашето дете да му помогне во разбирањето на времето и да кажува колку е часот. Бројот за секој час е направен во вид на различна форма и боја, што помага во распознавањето на формите.