Нема на залиха

Дрвен комплет со музички играчки – Hape

1,890.00ден

Нема на залиха

Опис

Вашето дете ќе може да прави прекрасна музика и да ги истражува звуците и ритамот. Овој иновативен комплет од Hape содржи 5 коцки коишто претставуваат различни музички инструменти: ксилофон, барабан, чинела, тропалка и стругало.

Детето може да си ги распоредува коцките по сопствена желба.

Играњето со оваа играчка ја стимулира фината моторика и ги развива слухот и музикалноста.

Содржи 5 коцки – музички инструменти и палка за свирење.

Наменета е за возраст од 18 месеци и понатаму.

Hape е еден од најголемите светски производители на дрвени играчки. Тие се водат од идејата дека иднината им припаѓа на нашите деца и создаваат играчки кои инспирираат игра, учење и истражување на светот во кој живееме. Сите производи ги исполнуваат, и почесто, ги надминуваат најстрогите меѓународни стандарди за квалитет и безбедност.

 

Вие исто така би сакале…