Нема на залиха

Дрвена Играчка Масичка со Активности Wire Beads – Polar B

3,990.00ден

Нема на залиха

Опис

Маса со лавиринт се состои од тркалезна маса со вграден жичен лавиринт со мониста со различни бои и форми, животински фигури, запчаници.

Децата можат да си играат со часови. Се развиваат фини моторни вештини на рацете, размислување, решавање проблеми и комуникациски вештини, имагинација, координација на рака-око,  емоционална благосостојба.

Направена е во бои на мирни нијанси.
За производство се користат висококвалитетно дрво и безбедни бои, сите рабови и детали се внимателно полирани.

Комплетот е во согласност со стандардите за безбедност и квалитет: европски EN71, американски ASTM.

За производство се користат висококвалитетно дрво и безбедни бои.