На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка за на ѕид Авион – Viga

10,990.00ден

Опис

Дизајниран за мали деца на возраст од 18м+, овој комплет активности со светли бои вклучува 6 големи активности монтирани на ѕид кои учат и забавуваат!
Целосно тестиран според највисоките стандарди за потрошувачи, овој центар за активности монтиран на ѕид во авион може да се монтира на вистинската висина за младите.
Секој од 5-те панели вклучува дупки за фиксирање и завртки за прицврстување за лесно монтирање.
Авионот вклучува мониста на жица, лизгачки диск со звук, лизгач на магнетни блокови, играчка за трага и патека, часовник со стрелки што се движат и ветерница! Ѕидните панели за активност во форма на авион помагаат да се изградат моторни вештини, координација на рака-око, описен јазик, форма, простор и вештини за расудување.
Димнзии: 180 х 66 х 5 см
Тежина: 10кг