На залиха во главен магацин

Дрвена Играчка за на ѕид Еднорог – Viga

8,880.00ден

Опис

Комбинација на играчки во едно слатко животно на ѕидот, доаѓа со различни функции и игри. Ова е направено од квалитетно дрво и цврста структура која може да се користи со години.
Идеална играчка за училишта, градинки, центри за учење, јавни површини и семејство.
Наменета е за забава и развoj на имагинацијата, ја развива логиката и фините моторни вештини кај децата.
Материјал: Дрво
Димензии: 66,5х83х9,5 см
Тежина: 10кг