Нема на залиха

Дрвена играчка за редење – Зајче – Janod

990.00ден

Нема на залиха

Опис

Целта е детето да го изгради зајчето, редејќи ги различните делови еден врз друг. Поради сферната подлога и грачката се клати, при што шарените топчиња од најдолниот прстен тропкаат. Ушите се направени од мек филц.

Димензии: 9 x 9 x 17.3 cm
Материјал: Дрво, текстил и пластика
Возраст: 1+