На залиха во главен магацин

Дрвена Мини Кујна

2,290.00ден

Опис

 

Прекрасен дизајн, материјали со одличен квалитет

Додатоците се изработени од дрво и еко бои на база на вода.

Големина: 31 × 20,5 × 26 cm;