Нема на залиха

Дрвени блокчиња за стимулација на раниот развој од 1 до 4 години – Ever Earth

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Го поттикнуваат развојот на сетилата и координацијата на рацете и очите низ игра.

Имаат различни визуелни и звучни функции.

7 блокови со различни мотиви

3 блокови со топчиња или ѕвончиња

1 блок со огледало

1 блок со шарени шарени камчиња

1 Дрвена кутија за чување

Вкуно 13 парчиња.

Сите EverEarth дрвени играчки се 100% произведени од бука чиешто потекло е потврдено од FSC (Forest Stewardship Council) и сите се тестирани според строгите европски стандарди за контрола на квалитетот EN71, така што тие се трајни и безбедни за игра. EverEarth е приврзан кон важноста да се користат исклучиво одржливи извори, бои на водена база и пакувања од рециклирани материјали, произведени со висок квалитет.

Матријал: 18 x 4.5 x 18 cm

Соодветно за возраст од 12 до 48 месеци