Нема на залиха

Дрвено сметало од 3 години – Goki

420.00ден

Нема на залиха

Опис

Специјално сметало за почетници. Има два реда со по 10 топчиња, 5 црвени и 5 бели. Играњето со него придонесува во учењето на основните аритметички операции и во развојот на фините моторички вештини.

Димензии: 25.3 x 7.2 x 6 cm

Материјал: Дрво/Wood

За возраст од 3 години