Нема на залиха

Џампер Bon Voyage Boy – Moni

7,880.00ден

Нема на залиха

SKU: 904 / 066MNLDD112802 Категории , ,

Опис

Ви го претставуваме одличниот модел на детски џампер, кој е погоден за деца над 6 месеци возраст со тежина до 11 кг и висина 76,2 см. Во најважниот период за родителите и нивните деца, џамперот ќе биде постојан придружник на најмладите. Додека ги прави своите први чекори, Вашето дете ќе се забавува многу. Џамперот има неколку висечки играчки кои ќе го привлечат вниманието на детето, како и забавна музичка играчка.
Седиштето на џамперот може да се прилагоди во 3 различни позиции, според висината на детето, што овозможува поголема удобност и комфор. Постои и функција за ротација од 360 степени. Џамперот е дизајниран за деца кои можат да ја држат главата исправена без помош. Производот може да се користи најмногу 20 минути во сесија.

5,60 кг
61х18х64 см