На залиха во главен магацин

Пумпица За Гради Пластична Natural Feeling – Chicco

1,980.00ден

Опис

Новата рачна пумпа за измолзување од Chicco им овозможува на мајките ефективен и нежен начин да го измолзат своето млеко. Удобноста е загарантирана со ергономската рачка, а нежноста од страна не меките силиконски додатоци кои одговараат на сите големини на градата. Комплетот доаѓа со шише од новата линија на NATURAL FEELING, кое благодарение на специфичната форма овозможува природен начин на хранење, потикнувајќи го доењето и хранењето со шише. Ефикасно и нежно измолзување благодарение на иновативниот систем на Chicco, што го прави измолзувањето едноставно и природно.
Ергономската рачка за максимална удобност во текот на користењето, благодарение на формата и меката поставеност на рачката.
Екстра меки силиконски додатоци за максимална удобност на градата, како резултат на меката текстура која завршува со масажери за градата.