Нема на залиха

Едукативни картички со текстури – Montessori

790.00ден

Нема на залиха

SKU: 8059591423738 Категорија

Опис

Содржи:
4 тактилни картички со текстури
20: Картички со илустрација
Инструкции

Дали е боцкаво, грубо, меко или мазно?
Допрете ги тактилните плочки и поврзете ја секоја површина
со соодветна слика. Со овие картички, децата можат да
експериментираат со чувството за допир и препознавајќи ги
површините да класифицираат предмети.

Едукативни придобивки:
Играње со чувството за допир; Препознавање на различни површини; Сортирање на поврзани објекти; Учење нови зборови
Возраст: 1-4
Материјал: Картон