На залиха во главен магацин

Електрична Пумпа за Гради Gentle Touch – Cangaroo

3,690.00ден

Опис

Електричната пумпа за гради Cangaroo Gentle Touch има 10 нивоа на стимулација, 3 нивоа на фреквенција, 15 нивоа на измолзување.
Тивкиот мотор обезбедува дискреција; Лесна за носење, поради нејзината компактна големина;
Со мек силиконски врв кој обезбедува удобност; LCD дисплеј; Лесно се чисти.
Електричната пумпа за гради Кенгур има различни степени на контрола на моќноста на пумпата, нежен вентил за пумпање и мек додаток за масажа. Производот има 2 главни начини на работа: циклус масажа или таканаречена стимулација – 10 нивоа и 3 степени на фреквенција. На тој начин, корисникот може да ја постави најсоодветната фреквенција на притискање и стимулација, бидејќи опсегот на силата на притисок варира од 7 до 16 KPa, со фреквенција од 70 до 90 пати/минута.
Циклус на измолзување – 15 нивоа со 3 нивоа на фреквенција. Корисникот може да ги постави најсоодветните степени и фреквенција на стискање, бидејќи силата на стискање варира од 10 – 45 KPa. Пумпата обезбедува многу од функциите што ги бара активната мајка и е совршена поради повеќе причини: измолзување и складирање на мајчиното млеко додека сте далеку од вашето бебе (на пр. на работа).
Олеснување на напнатоста на градите поради премногу мајчино млеко. На пример, во случаи кога навиките во исхраната на вашето дете се менуваат поради прифаќање на повеќе цврста храна.
Одржување на лачењето на млекото кога треба привремено да престанете да го доите детето. На пример, да го измолзите млекото што не е соодветно додека сте под лекови. Пумпата за гради е наменета само за возрасни.