На залиха во главен магацин

Гитара Конфети – Janod

2,390.00ден

Опис

Гитара со 6 метални жици.

“Confetti” е комплетна линија на музички играчки на Janod, којашто ги буди сите сетила и ги воведува најмалите музичари во прекрасниот свет на музичката импровизација.

Димензии: 64 x 22 x 6.3 cm

Материјал: Дрво

Соодветно за возраст од 3 до 8 години