Нема на залиха

Голем сет со 3 лулашки – Pilsan

74,750.00ден

Нема на залиха

SKU: 07952 Категорија

Опис

За возраст од 36+ месеци
Димензии: 206 cm x 187 cm x 670 cm
Тестирано јаже
Тестирана лулашка согласно сите стандарди за безбедност
Трајна и безбедна
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.