Нема на залиха

Unicorn лулашка – Dolu

1,365.00ден

Нема на залиха

SKU: 2569 Категорија

Опис

За возраст од 12 месеци
Димензии: 49 cm x 40 cm x 25 cm
Тестирано јаже
Тестирана лулашка согласно сите стандарди за безбедност
Трајна и безбедна
Суровина што не содржи канцерогени материи и е погодна за здравјето на децата.