Купи!
На залиха во главен магацин

Хаска Hope Rainbow – Vtech

6,290.00ден

Опис

Препорачано за возраст од 3 до 8 години

Хоуп е куче во бои на виножитото ,лае во нејзиниот магичен стетоскоп! Задржете го нејзините гради за да разберете што треба да направите вие! Користете ги нејзините додатоци за да бидете сигурни дека го добива она што и треба.

Запознајте ја Хоуп, таа е прекрасна Хаска и се надева дека ќе биде Вашата најдобра пријателка! Хоуп има многу да каже, но на нејзините лаења ќе и треба превод преку нејзиниот магичен стетоскоп! Само држете го за градите за да разберете што сака или треба да правите! Хоуп зборува, се движи и прави многу различни звуци за да ви покаже дали е гладна, дали има настинка или треска, дали ја повредила ногата или чувствува чешање. Користете ги нејзините забавни додатоци како шприц, термометар, заштита за лекување. Има 7 копчиња и сензори за да се увери дека го добива она што и треба. Советува за здравјето,ги претставува медицинските алатки и поттикнува на игра.