На залиха во главен магацин

Микроскоп Со 30 Експерименти – Buki France

2,790.00ден

SKU: 605566121284 Категорија:

Опис

Микроскоп од 23 см со леќи, филтри во боја и 3 нивоа на зголемување: x200 / x600 / x1200.
Основата и телото на микроскопот се метални, со LED светло за висококвалитетни набљудувања.
Содржи: Микроскоп (окулар, тркало за ротација на фокусот), основа, долно осветлување, држач со пинцети, 1 картичка со примерок, 3 слајдови со примероци, 12 празни слајдови, 1 петриева чинија, 1 микро режач, 1 игла, 1 скалпел, 1 пар пинцети, 3 мали шишиња, 2 големи шишиња, 12 ливчиња и 12 етикети.
Содржи брошура со инструкции за 30 експерименти, за учење како да се подготвуваат слајдовите, да се собираат примероци и како да се прилагодат микроскопот и светлината.
Предупредување: Само за деца на возраст од 8 години и повеќе. Не е погоден за деца под 36 месеци поради малите делови што можат да се проголтаат.
ПРЕДУПРЕДУВАЕ! Да се ​​користи под директен надзор на возрасно лице. Производот соджи инструменти со остри рабови.
Потребна е една CR2032 батерија (Вклучена во комплетот). Батериите треба да ги менува возрасно лице. Батериите се класифицирани како WEEE и треба да се отстранат безбедно, кога веќе не се потребни.