Нема на залиха

Игра Чашки за Редење

790.00ден

Нема на залиха

Опис

Сетот содржи 24 парчиња (18 чашки и 6 топчиња).
На дното на чашките има засеци кои помагаат при нивно редење и овозможуваат стабилност.
Соодветно за деца над 3 години.