Нема на залиха

Игра – Лудо – Goki

1,090.00ден

Нема на залиха

Опис

Класична игра со коцки којашто нуди забава за целото семејство.

За возраст: од 3 години
Димензии: 27.9 x 27.9 cm
Материјал: Дрво