На попуст!
На залиха во главен магацин

Играчка Basket League – Chicco

2,190.00ден

Опис

Забавен сет за баскет во форма на слон, полн со активности, музики и светла.
Светлечка табла за поени која сигнализира кога ќе постигнете поен и слави со извици и навивачки мелодии!
* Сетот за баскет го следи растот на вашето дете, благодарение на прилагодливата висина (до 58см).
* Сигнализира кога ќе постигнете поен.
* 2 начини на игра:
– Фрлете со топката: погодете три пати за да победите!
– Одбројување: Поентирајте пред да истече времето. 5 нивоа за предизвик
* Топката е вклучена
* Ја подобрува и развива прецизноста и координацијата