На попуст!
Нема на залиха

Играчка Со Активности Крокодилот Анатол – Lilliputiens

4,490.00ден

Нема на залиха

Опис

На овој голем и пресладок крокодил, направен од комбинација на различни материјали и текстури, има тропалки, огледало, шушкави звуци, свирче, ѕвонче и многу места за криење на предмети (или тајни!). Тој е супер-мек, ги стимулира сетилата и ги топи срцата!

Ќе биде вистински извор на откритија за малите дечиња.

Димензии: 100x25x28cm
Одржување: Да се чисти само површината или да се пере рачно.
Материјал: Памук, филц и други ткаенини

За возраст од 6 месеци и понатаму
Помага во развојот на видот и слухот
Моторичките вештини и координацијата
Проникливоста, љубопитноста и фантазијата

Нудејќи многу изненадувачки авантури и чисто задоволство, неодоливите колекции на Lilliputiens ги воодушевуваат срцата и на децата и на возрасните! Заедничкото откривање на шарениот и стимулирачки свет на Lilliputiens е драгоцен момент помеѓу детето и родителот, кој создава спомени кои ќе останат врежани во текот на целиот живот.