Нема на залиха

Играчка со чеканче, Lyfestyle Aqua – Goki

960.00ден

Нема на залиха

Опис

Топлите и хармонично координирани бои, и даваат на оваа играчка уникатен карактер.

Многу забавна дрвена играчка за удирање со чеканче. Ја подобрува координацијата и ги вежба моторичките способности. Изработена е од бука и со секој детаљ го одразува квалитетот на играчките на goki. Совршен додаток на секоја детска соба.

Димензии: 20.8 x 8.8 x 8.5 cm

Соодветно за возраст: 2 години и понатаму