Нема на залиха

Играчка за Бањање Under The Sea – Chicco

690.00ден

Нема на залиха

Опис

Со овие 6 слатки морски животни, капењето е уште позабавно.
Со различни форми и големини, може да правите водопад и тркало на вода.
* Поврзете ги животните да направите различни форми.
* Ставете ги животните едно во друго.