На залиха во главен магацин

Играчка за количка Baby Twiter – Infantino

1,290.00ден

Опис

Играчка прилагодена на најголемиот број колички и транспортери.
Јаки бои на играчката за количка со кадифени играчки прикачени на неа, ќе биде еден вид забава за бебињата.
Глодалката, двете плишани играчки и огледалото со нивната текстура го анимираат бебето.
Наменет е за бебиња од раѓање.
Без БПА.