Нема на залиха

Каде во дрвјата? – Сложувалка – Orchard Toys

890.00ден

Нема на залиха

Опис

Наместете ја оваа забавна и предизвикувачка сложувалка од 150 парчиња, наоѓајќи скриен див свет на патот! Околу работ на сложувалката ќе најдете корисни и интересни диви животни и растенија за кои треба да внимавате додека одите.

„Каде во Дрјата?“ вклучува забавен водич за учење на задниот дел од кутијата, кој содржи различни точки за дискусија за кои може да се зборува откако ќе се заврши сложувалката. Ова вклучува прашања за поттикнување на набудување, засилување на броењето и развој на знаење за светот, на пр. Колку инсекти можете да видите? Кои животни на сликата се цицачи?

Големина на сложувалката 60,5 x 41 см.

Не е погоден за деца под 3 години поради мали делови. Опасност од гушење.

Едукативни придобивки:

Поттикнува дискусија
Развива координација
Поттикнува набљудувачки вештини
Развива знаење и разбирање