Нема на залиха

Катна гаража со лифт

1,090.00ден

Нема на залиха

Опис

Катна гаража со лифт

Понесете ги вашите автомобили на горниот кат со лифт и брзо спуштете ја рампата.

Димензии на производот: 19 x 43 x 42 см

За возраст од 3 години

Димензии на кутијата: 44 x 34,5 x 13,5 см.