На залиха во главен магацин

Кенгур Носилка Ultra Soft Дo 12кг – Chicco

2,590.00ден

Опис

Прегрнато и прилепено на прошетка!
Кенгурот Go Baby е функционален и комфорен. Бебето може да се носи во 2 позиции: свртено кон мајката во текот на првите месеци и свртено спротивно после четвртиот месец. Просторот кој е наменет за поставување на бебето е припиен и овозможува непосреден близок контакт на бебето со мајката. Има и дел кој е обложен и се користи како лигавче. Доаѓа со надолжни прилагодливи раменски појаси. Делот за грбот е дополнително појачан за да обезбеди правилна подршка за вратот и грбот на бебето.
Носилката е наменета 0м+ до 12 кг.