На залиха во главен магацин

Клацкалка Коњче Unicorn – Dolu

1,790.00ден

Опис

Погоден е за деца од 24 месеци и повеќе.
Димензии:
50 X 34 X 70 см.

Се користи на 2 различни начини:
Кога ќе се отстрани долниот дел може да се вози со своите тркала.

Вие исто така би сакале…