На залиха во главен магацин

Коцки Edu Classic Geo Lab-M 778 – Geomag

21,890.00ден

Опис

Нашата платформа „Класик“ создава ризница на активности што ги претвораат објаснувањата во училницата во реални искуства. Комплетите се ефикасна алатка за обединување на часот додека учениците градат и експериментираат, како и поттикнување на практичен и креативен пристап кон учењето. Серијата Geomag Education „LAB“ доаѓа во практични комплети со богат асортиман на содржини. Идеални се и за индивидуална и за групна работа, нудејќи низа STEM активности кои ги стимулираат учениците да работат заедно, да поставуваат прашања, да предлагаат идеи, да предлагаат и да тестираат решенија.

Овој комплет од 778 елементи содржи:

266 магнетни стапчиња во различни бои, 168 метални сфери, 140 разнобојни пластични триаголни панели, 120 разнобојни квадратни панели, 40 разнобојни шестоаголни панели, 3 квадратни основи, 20 картички со активности и брошура.

Вие исто така би сакале…