На залиха во главен магацин

Коцки Glow Recycled 60 – Geomag

2,590.00ден

Опис

Комплетот содржи 60 елементи: 28 фосфоресцентни магнетни стапчиња, 28 метални сфери и 2 квадратни панели и 2 шестоаголни панели за декорација и за зацврстување на конструкцијата.

Содржи и 3 кутии за чување на стапчињата и сферите, коишто се со џебна големина и може да ги носите со себе.

Наменета е за возраст од 3 до 99 години. 100% изработена од рециклирана пластика.

Содржи и брошура со примери и инструкции.

Едукативни придобивки:

● Ги подобрува фините моторички вештини

● Го стимулира раното учење

● Ги поттикнува фантазијата и креативноста