На залиха во главен магацин

Коцки Pro-L Masterbox 388 – Geomag

9,890.00ден

Опис

Содржи 388 парчиња: 144 магнетни стапчиња во 4 бои, 96 метални сфери, 72 пластични триаголни панели (жолти, зелени и портокалови) 52 квадратни (црвени и сини) и 24 петоаголни панели (жолти и портокалови) за декорација и за зацврстување на конструкцијата.

Содржи и 10 кутии за чување на стапчињата и сферите, коишто се со џебна големина и може да ги носите со себе.

Наменета е за возраст од 3 до 99 години. 100% изработена од рециклирана пластика.

Содржи и брошура со примери и инструкции.

Едукативни придобивки:

● Ги подобрува фините моторички вештини

● Го стимулира раното учење

● Ги поттикнува фантазијата и креативноста